Solide aanpak
met praktijkkennis.

Complete projectbeheersing

Met ombouw en optimalisatie helpen wij je als productieverantwoordelijke of technisch verantwoordelijke aan minder verspilling, uitval en verlies, en precies de flexibiliteit, continuïteit en productkwaliteit die je voor ogen had. De echte waarde van Scanimix zit in wezen niet het eindproduct maar in de kennis, inventiviteit en beheersing van het hele proces dat eraan vooraf gaat. Voor ons is het de bekende weg buiten de gebaande paden om.

Complete aanpak

2. Inventarisatie 3. Testen / Analyse 4.Oplossingsvoorstel 5. Ontwerp 6. Bouwen 7. Testen 8. Aanpassingen 9. FAT 10. Implementatie 11. SAT 12. Support 1. Intake

Deadlines en korte doorlooptijden

Het voordeel van een klein bedrijf zijn is dat wij niet groot zijn. Daardoor heb je een hecht en betrokken team en korte lijnen tijdens of, indien nodig , ook ver buiten kantooruren. Met snel schakelen, en kennis van de productievloer bewaken wij deadlines en zorgen wij voor strakke doorlooptijden. Het gaat zo snel als dat het goed gaat. Leverbetrouwbaarheid betekent leveren én betrouwbaarheid waarborgen van wat wij leveren.

Verschillende disciplines

Om snel en flexibel te kunnen werken, hebben wij alle benodigde disciplines in huis. Team Scanimix biedt verschillende specialismen die samen een accuraat werkende oplossing borgen.

Engineering

Wij engineeren met Solid Egde, Solid Works en sinds 2017 ook met Autodesk Fusion 360. Dat biedt alle mogelijkheden die maar nodig zijn voor welke oplossing dan ook.

Verspaning

Bij Scanimix zit je goed als het gaat om conventioneel draaien en frezen, maar natuurlijk ook als CNC draaien en frezen vereist is.

3D Printen

Voor ontwikkelen van nieuwe onderdelen: snelle proto’s: Gietmallen, efficiency!, controlemiddel (risico weghalen) hoge betrouwbaarheid. Voor ontwerp, offline werken (productie kan door), verstoort het productieproces niet voor testen!

Assembleren

In onze werkplaats staan meerdere opstellingen van machines die wij in elkaar zetten. Doordat engineering en montage nauw samenwerken bij de assemblage, schakelt het sneller en beter.

Lassen

Tig en Mig/Mag lassen van RVS en aluminium. Staalvrije productieomgeving.

Nabewerken

Esthetiek en hygiëne gaan samen in keramisch stralen, voor een egaal uiterlijk en het ontdoen van vuil en vet, en elektrolytisch beitsen om verkleuring van het lassen te verwijderen.