Nieuwe website én nieuwe huisstijl

14-03-2022

Met trots en blijdschap
Het was een behoorlijke bevalling, maar wij zijn enorm trots en blij met onze nieuwe website én ons nieuwe logo. Wat Scanimix doet is zo klantspecifiek en zo oplossingsgericht dat er in de afgelopen jaren een scala aan maatwerk in componenten of complete machines is ontstaan. Ga er maar aanstaan om daar de rode draad in te vinden en die goed over te brengen. Wie ons kent weet ook dat wij volop voor onze klanten gaan. De wens van een nieuwe en betere website verschuift dan al snel naar de achtergrond van drukte en deadlines.

Gelukkig hebben wij hierbij hulp gehad van GrowProud en ontwerpbureau Vroege Oogst. Al vrij snel na de eerste inventarisatiegesprekken kwamen we tot de krachtige kern waar het allemaal om draait bij Scanimix: Altijd een oplossing! Waarvoor is er dan altijd een oplossing? Voor problemen of matige prestaties in productielijnen van voedingsmiddelenproducenten waar de technische teams graag slagvaardig en met inzicht in hun situatie bij geholpen willen worden.

Op de website hebben wij onze oplossingen onderverdeeld in vijf belangrijke bewerkingsstappen bij industriële productie. Die zijn dan per pagina in het navigatiemenu verder uitgewerkt. Wat wij verder graag wilden is dat de accuratesse en verfijning in ons werk ook in het Scanimix logo zou zitten. Wat ons betreft is dat helemaal geslaagd met het nieuwe logo en de uitstraling van de hele website!

Natuurlijk zijn wij erg benieuwd naar wat iedereen ervan vindt, dus laat het gerust weten. Want een goede website, zo weten we inmiddels wel, die is nooit af!